فصل پاییز به نیمه خود رسیده و لازم است نکاتی چند مد نظر داشته باشیم. این فصل هزار رنگ برای برخی افراد همراه با خستگی، کسالت و بی حالی است.

 برای داشتن پاییزی پرانرژی و دور از بیماری، استفاده از مواد غذایی:

 مانند گردو

 تره فرنگی

 ماهی

 لیمو ترش

قارچ

 کدوحلوایی

سیب و گلابی

کلم

 انگور

عسل و لبو

 بسیار مفید خواهد بود. 

شروع فصل پاییز با افت محسوس دما و خشکی هوا همراه است که این امر، افراد مختلف را مستعد سرماخوردگی و ابتلا به برخی از بیماریها میکند

با شروع فصل پاییز توصیه میشود شبها از باز گذاشتن پنجره ها و روشن بودن کولر جداً پرهیز شود؛

 افت دما در نیمه شب زیاد خواهد بود و شانس شروع سرماخوردگی بسیار افزایش می یابد. مصرف عسل به خصوص عسلهایی که حالت ضدعفونی کننده مخاط را دارند باید در پاییز شروع شود؛

 استفاده از عسل و آب و لیموترش به خصوص اگر عسل آویشن در اختیارتان باشد، میتواند به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی به شما کمک کند.

 وضعیتتان زود به حالت عادی برگردد، تا دچار سرماخوردگی نشوید 

اجتناب از خشکی پوست ناشی از تغییر فصل با مصرف برخی مواد غذایی مانند:

 آجیل، ماهی، روغن زیتون و میوه و سبزیجات تازه که منجر به هیدراته نگه داشتن بدن میشوند، امکان پذیر است؛ ضمن این که مصرف این گونه غذاها منجر به پدیدار شدن سلولهای تازه شده و بافت پوست یکدست خواهد شد.