جلسه کتابخوانی یکشنبه 2 آذر 99

روز یکشنبه 2 آذر جلسه آنلاین با جناب آقای پیام ابراهیمی(نویسنده کودک ونوجوان) خواهیم داشت.

این جلسه از طریق پنل آموزش آنلاین دانش آموزان می باشد.
گزیده ای از بیوگرافی ایشان را با هم بخوانیم :
پیام ابراهیمی در آذر ماه ۱۳۶۷ به‌دنیا آمد. از پنج سالگی قصه می‌گفت و از نه سالگی داستان می‌نوشت.
در نوجوانی چندتایی از داستان‌ها و نقدِ کتاب‌هایش در بعضی از مطبوعات چاپ شد. از دوران دانشجویی نوشتن طنز برای مطبوعات و فیلمنامه‌ی انیمیشن را آغاز کرد. البته هیچ‌کدام از این دو کار نتوانستند جلویش را بگیرند تا سراغ طراحی گرافیک، روزنامه‌نگاری، نوشتن سناریوی تبلیغاتی، کارگردانی تلویزیونی نمایش و تدوین فیلم نرود. او بعد از این‌که تمام کارهایی که می‌توانست (و حتی نمی‌توانست) را امتحان کرد، تصمیم گرفت سراغ نوشتن و ترجمه‌ی کتاب برای کودکان و نوجوانان برود. پیام ابراهیمی تا حالا کتاب‌های زیادی برای کودکان نوشته و کتاب‌هایش به زبان‌های فرانسوی، کره‌ای، چینی، انگلیسی، آلمانی و ترکی ترجمه و منتشر شده‌اند.