در حال بارگذاری ...
نوشته شده در 12 آبان 1399، ساعت 05:52

نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن

خلاصه مطلب

نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن

فصل پاییز  با همه زیبایی هایش از راه رسید و هوا رفته رفته سرد می شود.جالب است بدانیم که انواع میوه ها و سبزی و صیفی جات مختص این فصل می تواند توانایی بدن را در برابر سرما و بیماری های ویروسی افزایش دهد.

 

 

بادمجان: دارای خواص ضدویروسی و ضد سرطانی می باشد و سلول های مغز را در برابر استرس حفاظت می کند.

 

کدوحلوایی: بتاکاروتن موجود در آن نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت پوست ،چشم و استخوان ها داشته و توان سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.

 

انار: مصرف انار در پاییز تضمین کننده سلامت قلب می باشد.

 

تره فرنگی: این سبزی از خانواده پیاز می باشد و دارای خواص ضدویروسی خوبی است.

 

کلم بروکلی: توان سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های ویروسی افزایش داده و برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

 

شلغم: منبع غنی از ویتامین های A ,K و اسید فولیک می باشد.

 

میوه های دارای طبع گرم مانند سیب پرتقال موز و انبه و خشکباری مانند خرما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین c می باشد که برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا مفید می باشد.

 

در آخر اینکه نوشیدن مایعات گرم و انواع سوپها و آشها در این فصل بسیار مفید و دلچسب می باشد.

 

 

 

 

نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن

ویراستار مدرسه
عمومی
12 آبان 1399۲۰ دقیقه مطالعه
خلاصه مطلب

نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن

فصل پاییز  با همه زیبایی هایش از راه رسید و هوا رفته رفته سرد می شود.جالب است بدانیم که انواع میوه ها و سبزی و صیفی جات مختص این فصل می تواند توانایی بدن را در برابر سرما و بیماری های ویروسی افزایش دهد.

 

 

بادمجان: دارای خواص ضدویروسی و ضد سرطانی می باشد و سلول های مغز را در برابر استرس حفاظت می کند.

 

کدوحلوایی: بتاکاروتن موجود در آن نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت پوست ،چشم و استخوان ها داشته و توان سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.

 

انار: مصرف انار در پاییز تضمین کننده سلامت قلب می باشد.

 

تره فرنگی: این سبزی از خانواده پیاز می باشد و دارای خواص ضدویروسی خوبی است.

 

کلم بروکلی: توان سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های ویروسی افزایش داده و برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

 

شلغم: منبع غنی از ویتامین های A ,K و اسید فولیک می باشد.

 

میوه های دارای طبع گرم مانند سیب پرتقال موز و انبه و خشکباری مانند خرما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین c می باشد که برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا مفید می باشد.

 

در آخر اینکه نوشیدن مایعات گرم و انواع سوپها و آشها در این فصل بسیار مفید و دلچسب می باشد.